Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Tysk media: Manchester United intresserat av Mukiele

Sillybloggen

Nordi Mukiele har gjort tio mål samt elva assist på 146 matcher sedan han värvades från Montpellier. Högerbacken har dock bara ett år kvar på sitt kontrakt med RB Leipzig, och därmed går han en osäker framtid till mötes.

Nu rapporterar tyska Sky Sport att 24-åringen har två alternativ: förläng kontraktet – eller lämna senast i vinter. Situationen ska vara oklar för tillfället, men RB Leipzig ser det som uteslutet att han lämnar gratis sommaren 2023.

Samtidigt hävdar Sky att Manchester United har ställt en förfrågan om Mukiele. Svaret från Bundesliga-klubben har dock blivit att han inte är tillgänglig för tillfället, men situationen kan som sagt komma att förändras om parterna inte enas om en förlängning inom kort.

I Manchester United finns främst Diogo Dalot och Aaron Wan-Bissaka att tillgå på högerbackspositionen. Nye United-tränaren Erik ten Hag ska dock vara tveksamt inställd till den sistnämndes förmåga att anpassa sig till hans spel, och därmed kan han komma att ersättas redan i sommar.

Annons

Nordi Mukiele debuterade i Frankrikes landslag förra hösten. Enligt Foot Mercato är även Paris Saint-Germain intresserat av 24-åringen, som spås kosta omkring 15 miljoner euro (drygt 155 miljoner svenska kronor).

Publicerad 2022-07-20 13:44

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto