Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Köln överväger att värva Hrgota

Sillybloggen

Sébastien Haller kommer att missa stora delar av säsongen 2022/23 då han ska genomgå en cellgiftsbehandling efter att ha drabbats av en testikelcancer. Dortmunds vd Hans-Joachim Watzke har tidigare varit öppen med att Bundesliga-klubben letar efter en ersättare till sommarens nyförvärv från Ajax.

På söndagsmorgonen rapporterade tyska Sport1 att Dortmund är på väg att värva Anthony Modeste, 34, från FC Köln och enligt uppgifterna är parterna redan överens om ett ettårskontrakt. Samtidigt uppges klubbarna nu förhandla om en övergångssumma.

En försäljning som skulle betyda att FC Köln i sin tur behöver ge sig ut på jakt efter en ersättare, och nu kommer uppgifter som gör gällande att man då har vänt blickarna mot en svensk landslagsforward. Det är Sport1 som hävdar att Branimir Hrogta är en het kandidat till att ersätta Modeste.

Hrgota har kontrakt med Greuther Fürth till juni 2024 och uppges kosta mellan 1,5-2 miljoner euro (motsvarande cirka 15-21 miljoner svenska kronor) att köpa loss. Tyska Sky har samma uppgifter.

ANNONS

Totalt har Branimir Hrgota noterats för 36 mål samt 20 assist på 105 matcher i Greuther Fürth-tröjan sedan han värvades från Eintracht Frankfurt 2019. Skulle övergången bli av blir 29-åringen lagkamrat med Sebastian Andersson – som av allt att döma verkar bli kvar i Köln.

Publicerad 2022-08-07 21:14

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto