Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Besard Sabovic klar för återkomst i Djurgården

Sillybloggen

Besard Sabovic är delvis fostrad i Djurgårdens IF:s akademi, efter att ha anslutit till Stockholmsklubbens U21-lag från IF Brommapojkarnas U17-lag 2015. Men mittfältaren knep aldrig någon plats i blårändernas trupp och lämnade klubben för spel i Mjällby AIF 2020.

På Listerlandet imponerade Sabovic och i februari 2021 flyttade han till turkiska Kayserispor, innan han i juli samma år flyttade ytterligare en gång. Denna gång till ryska FC Chimkhi.

Men i samband med Rysslands invasion av Ukraina valde Sabovic att bryta sitt kontrakt med den ryska klubben tidigare under sommaren 2022 och har sedan dess tränat med Djurgården igen.

Blårändernas sportchef Bosse Andersson uppgav till Fotbollskanalen i början på augusti att det var ett 50/50 fall om Sabovic skulle vara en Djurgårdsspelare framöver, då parterna hade pratat framtid tillsammans. Och nu verkar det som att Sabovic stannar i Stockholm.

Annons

Under tisdagseftermiddagen rapporterar Expressen om att Sabovic är överens med Djurgården om en återkomst till klubben på ett kontrakt om 2,5 år. Om ingenting oförutsett sker offentliggörs övergången inom den närmsta veckan.

Publicerad 2022-08-09 16:11

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto