Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Spansk media: Manchester United förhandlar om de Tomás

Sillybloggen

Chefstränare Erik ten Hag sägs vilja förstärka spelartruppen med minst ett offensivt nyförvärv innan transferfönstret stänger. Efter att ha lagt ner värvningsförsöken av Marko Arnautović från Bologna har Manchester United kopplats ihop med Alvaro Morata (Atletico Madrid) och Cody Gakpo (PSV) senaste tiden.

Nu kommer nya uppgifter som gör gällande att ytterligare ett namn är aktuellt.

Det är spanska COPE som rapporterar att Manchester United förhandlar med Espanyol om Raúl de Tomás, 27. Enligt uppgifterna värderar den katalanska La Liga-klubben sin stjärnforward till omkring 25-30 miljoner euro (motsvarande cirka 260-315 miljoner svenska kronor).

COPE hävdar vidare att de Tomás är en av flera forwards som Manchester United har på sin önskelista. Det återstår att se ifall klubbarna kommer överens om en övergångssumma.

Totalt har Raúl de Tomás noterats för 45 mål samt sex assist på 89 matcher i Espanyol-tröjan sedan han värvades från Benfica i januari 2020. 27-åringen är fostrad i Real Madrid och har även representerat Cordoba samt Real Valladolid i karriären.

Annons

Den spanske landslagsmeriterade forwardens nuvarande kontrakt sträcker sig till 2026.

Publicerad 2022-08-14 22:38

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto