Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Southampton nära Maitland-Niles

Sillybloggen

Ainsley Maitland-Niles var utlånad till Roma i våras men har nu återvänt till Arsenal. Ytterbacken verkar dock inte vara en del av chefstränare Mikel Artetas planer, och nu kommer uppgifter som gör gällande att han kan vara på väg bort från London.

Det är transferexperten Fabrizio Romano som rapporterar att Southampton är nära att slutföra en värvning av Maitland-Niles. Enligt uppgifterna rör det sig om ett säsongslångt lån med en köpoption inskriven i avtalet.

Romano hävdar vidare att Arsenal samtidigt kommer att förlänga Maitland-Niles kontrakt, som sträcker sig till slutet av 2023. Förhandlingar mellan alla parter pågår nu för att hinna slutföra affären innan transferfönstret stänger 1 september.

Totalt har Ainsley Maitland-Niles noterats för tre mål samt åtta assist på 132 matcher i Arsenal-tröjan. 25-åringen, som är fostrad i klubbens akademi, har tidigare varit utlånad till Ipswich och West Bromwich.

Annons
Publicerad 2022-08-31 14:21

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto