Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Milan gör nytt försök på Lang i januari

Sillybloggen

Noa Lang, 23, gjorde nio mål och 15 assist på 48 matcher för Club Brügge förra säsongen. Yttern väntades lämna den belgiska storklubben i somras, vilket han själv öppnade för i en intervju med De Telegraaf.

– Det kommer att bli ett väldigt viktigt steg i min karriär, speciellt med ett VM som stundar vid horisonten, sa han i juni.

– Jag kommer att ta ett beslut som gör mig lycklig. Jag vet inte helt säkert hur framtiden blir, men om jag blir kvar i Club Brügge kommer jag ge 100 procent. Men vi har kommit överens om att det har blivit dags för mig att fortsätta min utvecklingsprocess på en högre nivå.

Det blev dock aldrig någon övergång för Noa Lang, trots att han ryktades vara överens med Milan om de personliga villkoren för ett kontrakt. Men nu kommer nya uppgifter som gör gällande att affären kan bli verklighet inom kort.

Annons

Det är Calciomercato som rapporterar att Milan planerar att göra ett nytt försök att värva 23-åringen i januari. Det återstår att se ifall den reagerande Serie A-mästaren lyckas komma överens med Club Brügge den här gången. Skulle övergången bli av gör han samma flytt som tidigare lagkamraten Charles De Ketelaere, som lämnade i somras.

Noa Langs nuvarande kontrakt sträcker sig till 2025.

Publicerad 2022-09-12 07:25

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto