Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Dansk media: Sevilla erbjöd över 100 miljoner för Schjelderup

Sillybloggen

Norrmannen Andreas Schjelderup är en av Skandinaviens mest ansedda talanger. 18-åringens som till vardags spelare i danska FC Nordsjälland har noterats för tolv mål och fem assist på 49 framträdanden för superligaklubben, varav fem mål och en assist har gjort på tio framträdanden denna säsong.

Under lördagen avslöjar den danska tidningen BT att Nordsjälland nekat ett stort bud på 18-åringen i sommar. Tidningens uppger att La Liga-klubben Sevilla gav danskarna ett erbjudande som kunnat stiga till tio miljoner euro (108 miljoner kronor), som nobbades av danskarna. Pengarna klubben skulle fått här och nu hade dock uppmätts till ungefär en tredjedel av den ovan nämnda summan.

Förhandlingarna väntas tas upp på nytt i januarifönstret, dock, och fortsätter Schjelderup spela som han gjort under inledningen av superligasäsongen kan Nordsjälland nog vänta sig mer än tio miljoner euro allt som allt.

Annons
Publicerad 2022-09-17 09:14

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto