Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Flera klubbar visar intresse för Vlahovic

Sillybloggen

I januari betalade Juventus drygt 740 miljoner kronor för att köpa loss Dusan Vlahovic från Fiorentina. 22-åringen har levererat sedan dess och står noterad för 14 mål på 30 matcher, vilket har väckt intresse.

Det är Juventus-kopplade sajten Il Bianconero som rapporterar att Arsenal, Chelsea och Bayern Munchen är intresserat av att värva Vlahovic. Tidigare uppgifter har gjort gällande att även PSG följer 22-åringen.

Det återstår att se ifall Turinklubben är redo att släppa sin stjärnforward efter bara ett år i klubben, men skulle Juventus missa att kvalificera sig till Champions League nästa säsong kan situationen komma att förändras.

Dusan Vlahovics kontrakt med Juventus sträcker sig till sommaren 2026.

ANNONS
Publicerad 2022-10-03 14:12

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto