Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Fransk media slår fast: PSG satsar på Skriniar i vinter

Sillybloggen

Milan Skriniar, 27, har ett utgående kontrakt och kan lämna Inter som bosman efter säsongen. Mittbacksjätten kopplades ihop med Paris Saint-Germain redan i somras, och nu gör samstämmiga uppgifter i fransk media gällande att ett nytt värvningsförsök kommer att göras i vinter.

Det är Le Parisien som rapporterar att PSG kommer prioritera Skriniar i januari, då transferfönstret öppnar. Tidningen menar att 20 miljoner euro (215 miljoner euro) kan vara tillräckligt för att värva 27-åringen.

L’Equipe har samma uppgifter om PSG:s intresse, men tror att en övergångssumma på 25-30 miljoner euro (270-325 miljoner euro) kommer att behövas. Det återstår att se vad summan landar på, det mesta pekar dock på att minst ett bud kommer att läggas.

Totalt har Milan Skriniar spelat 225 matcher i Inter-tröjan sedan han värvades från Sampdoria 2017. På meritlistan finns dessutom 54 landskamper för Slovakien.

ANNONS
Publicerad 2022-10-04 07:53

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto