Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Napoli kan köpa loss Ndombélé

Sillybloggen

Tanguy Ndombélé, 25, har stundtals imponerat i Napoli-tröjan och står noteratad för ett mål samt en assist på elva matcher den här säsongen. Mittfältaren är inlånad från Napoli till nästa sommar, men nu kommer uppgifter som gör gällande att övergången kan bli permanent.

Det är Calciomercato som rapporterar att Napolis ledning överväger att värva Ndombélé från Tottenham. Enligt uppgifterna finns det en utköpsklausul på 30 miljoner euro (cirka 330 miljoner kronor) inskriven i avtalet, en klausul som Serie A-klubben kan komma att aktivera om 25-åringen fortsätter att imponera.

Tanguy Ndombélés kontrakt med Tottenham sträcker sig till 2025.

ANNONS
Publicerad 2022-10-17 12:01

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto