Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

MLS-topp bekräftar: "Funnits intresse för Messi"

Sillybloggen

Lionel Messi, 35, sitter på utgående kontrakt med PSG och storstjärnan och tidigare uppgifter har gjort gällande att den franska huvudstadsklubben vill förlänga avtalet, Barcelona vill knyta till sig honom på nytt samtidigt som The Athletic uppgett att David Beckhams Inter Miami är ledande i jakten på argentinarens signatur.

Att det finns intresse från USA och MLS är klart. För ligans kommissionär Don Garber bekräftar att det finns klubbar som kikar på att rekrytera den offensive pjäsen.

– Det har funnits intresse för Messi. Vi är mycket medvetna om formaliteterna kring att han är under kontrakt och Lionel kommer att bestämma själv vad han ska göra, säger MLS-kommissionären till Sky Sports enligt Tipsbladet.

Han fortsätter:

– Han skulle vara fantastisk för vår liga och att ha någon som honom skulle ge oss en global plattform för att prata om MLS. Inte bara i ekosystemet i vårt land utan även runt om i världen.

ANNONS

En annan stjärna som står utan kontrakt är Cristiano Ronaldo, som nyligen bröt med Manchester United.

– Det är såklart väldigt nytt och jag är säker på att de ryktena kommer att dyka upp, men jag kan inte kommentera vilket eller vilka lag som är intresserade eller inte, säger Garber.

Publicerad 2022-11-25 22:11

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto