Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Gazzettan: Milan vill värva Ziyech i januari

Sillybloggen

Hakim Ziyech, 29, har en tuff höst bakom sig och har bara spelat 270 minuter fördelat över nio matcher så här långt. Chelsea-stjärnan har ryktats vara på väg bort från London sedan i somras, och nyligen öppnade han upp för att en flytt kan bli aktuell i januari.

– Det är svårt att säga. Vi vet inte vad som kommer att hända i vinter. Det är fotboll, så det är svårt att säga, sa han då.

Nu rapporter att La Gazzetta dello Sport att Milan är angeläget om att låna Ziyech i januari, med möjlighet att göra övergången permanent nästa sommar. Det vill säga ett liknande upplägg som när man värvade Fikayo Tomori. Milanoklubben slåss i toppen av Serie A och är vidare till Champions League-slutspel, då anses 29-åringen kunna vara en spelare som kan spetsa truppen.

Totalt har Hakim Ziyech noterats för 14 mål samt tio assist på 92 matcher i Chelsea-tröjan sedan han värvades från Ajax 2020. Hans nuvarande kontrakt sträcker sig till 2025.

Annons
Publicerad 2022-11-27 08:19

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto