Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Strakosha kan lämna Brentford redan i vinter: "Lite pinsamt"

Sillybloggen

Thomas Strakosha lämnade Lazio för Brentford den 14 juli. Men under hösten har målvakten var förpassade och han gjort blott ett tävlingsframträdande och det var i Ligacupen.

Redan nu, efter mindre än ett halvår, kan 27-åringen lämna. Det bekräftar agenten Federico Pastorello för Tuttomeracoweb, enligt Football-Italia.

– Det är situation som bara varat ett litet tag. Det är lite pinsamt för en målvakt som gjort över 200 matcher i Serie A för Lazio att inte få speltid i Brentford. Det är inte lätt, men man ska ha i åtanke att vi pratar om en viktig Premier League-klubb, säger Pastorello enligt Football-Italia.
Han fortsätter:

– Han har frågat mig om en lösning. Vi får se. Han är en av de spelare som skulle kunna finnas på målvaktsmarkanden till följd av Neuers skada.

Annons

Strakosha har tidigare representerat klubbar som Lazio och Salernitana. Därtill har han 21 A-landskamper för Albanien på sitt cv.

Publicerad 2022-12-18 15:59

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto