Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Brittisk media: United har börjat förhandla om Gakpo

Sillybloggen

Att Manchester United vill värva Cody Gakpo är ingen hemlighet vid det här laget.

Sedan i somras har chefstränare Erik ten Hag ryktats vilja köpa loss PSV-stjärnan, en jakt som har intensifierats efter att Cristiano Ronaldo nyligen brutit sitt kontrakt med klubben. Nu kommer uppgifter som gör gällande att en övergång redan i januari börjar närma sig.

Det är Daily Mirror som rapporterar att Manchester United har börjat förhandla med PSV om Gakpo. Tidningen hävdar att Premier League-giganten var snabba på att agera när man fick reda på att PSV har ekonomiska svårigheter och är redo att släppa sin stjärnforward direkt – för rätt pris.

PSV har tidigare sagts kräva minst 50 miljoner pund, cirka 635 miljoner kronor, för Gakpo. Men på grund av den finansiella situationen ska klubben nu vara redo att göra en affär med en prislapp lägre än så.

Annons

Daily Mirror menar vidare att ten Hag känner att en värvning av 23-åringen skulle öka Manchester Uniteds chanser att säkra en topp fyra-placering i år, då Gakpo skulle tillföra den “hunger och aggressivitet” som Ronaldo inte kunde leverera på slutet.

Totalt har Cody Gakpo noterats för 13 mål samt 17 assist på 24 matcher i PSV-tröjan den här säsongen.

Publicerad 2022-12-24 09:57

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto