Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Mudryk överens med Arsenal

Sillybloggen

Daily Mirror uppger med hänvisning till ryska Sport Arena att Mychajlo Mudryk är överens med Arsenal om ett femårskontrakt. Uppgifterna kommer dock ursprungligen från italienska transferjournalisten Nicolò Schira.

Tidigare har Londonklubben fått ett bud på 45 miljoner pund nekat, (cirka 566 miljoner kronor). Fabrizio Romano uppger under måndagen att Arsenal har förbättrat det budet. Enligt CBS-journalisten Ben Jacobs uppger att Arsenals nya bud ligger på strax under 70 miljoner euro (880 miljoner kronor).

Arsenal sägs vara optimistiska att en affär kan gå i lås för mycket mindre än de 100 miljoner euro som Sjachtar offentligt säger att de vill ha.

Mychajlo Mudryk hintade under nyårsafton om att en övergång kanske närmar sig, då han via Instagram visade upp att han tittade på Brighton-Arsenal.

Ukrainaren visade då sin uppskattning för Mikel Arteta när han skrev: ”Topp två tränare” till en bild med Arteta och De Zerbi.

Annons

Mudryk har tidigare haft Roberto De Zerbi i Sjachtar.

Publicerad 2023-01-02 16:55

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto