Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Athletic: Arsenal har lagt världsrekordbud på Russo

Sillybloggen

Alessia Russo har gjort 17 mål samt sex assist på 35 matcher för Manchester United i Women’s Super League sedan säsongen 2020/21. Nu kommer uppgifter som gör gällande att den engelska landslagsstjärnan är aktuell för en jätteflytt.

Det är The Athletic som rapporterar att Arsenal har gett Russo ett “massivt” erbjudande samt lagt ett världsrekordbud på forwarden. Manchester United har dock inte tagit något beslut om huruvida man ska acceptera budet eller inte än.

När Keira Walsh gick från Manchester City till Barcelona i somras blev hon världens dyraste damspelare, då övergången gick på 400 000 pund (cirka fem miljoner kronor). Hur högt Arsenals bud på Russo är framgår inte av uppgifterna.

23-åringen har ett utgående kontrakt med Manchester United men trots att parterna har förhandlat om ett nytt avtal har man inte lyckats komma överens om en förlängning.

ANNONS

Arsenal ligger på tredje plats i den engelska högstaligan, tre poäng bakom just Manchester United. Londonklubben har dock en match färre spelad. “Gunners” tränas av Jonas Eidevall och i laget spelar svenskbekantingar som Lina Hurtig och Stina Blackstenius.

Publicerad 2023-01-30 20:45

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto