Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Officiellt: Stenmark klar för TFF

Sillybloggen

Mattias Andersson presenterades tidigare under måndagen – nu förstärker Trelleborgs FF med ytterligare en mittback.

Senare på kvällen meddelar nämligen TFF att Johan Stenmark är klar för klubben. 23-åringen, som lämnade Kalmar FF vid årsskiftet, har skrivit på ett tvåårskontrakt.

– Jag fick en bra känsla redan från mina första möten med Salif och Peo och det känns väldigt bra att allt är klart. Nu ser jag fram emot att komma på plats och komma igång med laget, säger Stenmark till klubbens hemsida.

– Jag är rätt stor så ute på planen försöker jag utnyttja min storlek i både närkamper och huvudspel samtidigt som jag tycker att jag är spelskicklig. Jag ser verkligen fram emot att representera TFF.

Sportchef Salif Camara Jönsson om nyförvärvet:

ANNONS

– I Johan får vi en duktig mittback som jag tycker gjort det bra i sina allsvenska matcher. Vi tror väldigt mycket på honom och med sin storlek har han styrkor i både huvudspelet och duellspelet men precis som många mittbackar i hans ålder också bra med fötterna.

Totalt spelade Johan Stenmark 36 allsvenska matcher i KFF-tröjan.

Publicerad 2023-01-30 18:23

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto