Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Simovic nära Jeonnam Dragons

Sillybloggen

Robin Simovic var med och sköt Varbergs Bois kvar i allsvenskan förra säsongen, då han bland annat var tongivande i kvalet mot Östers IF. Forwarden har gått en osäker framtid till mötes då han haft ett utgående kontrakt – men nu kommer uppgifter som gör gällande att han har gjort sitt val.

Aftonbladet uppger på onsdagen att Simovic är nära att komma överens med Jeonnam Dragons, som spelar i sydkoreanska andraligan för tillfället. Enligt uppgifterna hoppas klubben kunna presentera svensken inom kort.

Samma tidning menar att flera klubbar i Skandinavien har varit ute efter Simovic.

Robin Simovic inledde karriären i Malmö FF men har även representerat Lunds BK, Ängelholms FF, Helsingborgs IF, japanska Nagoya Grampus samt Omiya Ardija. Dessutom finns två korta sejourer i Odds BK och Livorno med på meritlistan.

ANNONS
Publicerad 2023-02-01 17:04

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto