Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Manchester United följer Ansu Fati

Sillybloggen

Manchester United och Barcelona var huvudaktörer i en lång transfersaga sommaren 2022. Frenkie de Jong blev till slut kvar i Barcelona.

Uppgifter från Sport bäddar för att United och Barcelona kan spela huvudaktörer under sommaren 2023 också. Denna gång rör det sig inte om de Jong utan om Ansu Fati.

Sport rapporterar att Manchester United är intresserat av att värva spanjoren i sommar om Barcelona är villiga att förhandla. Fati har en utköpsklausul på 1 miljard euro (motsvarande cirka 10 miljarder kronor). En summa som såklart United inte kan betala.

Sport menar dock på att Barcelonas krisande ekonomi kan öppna upp för förhandling och Fatis agent, Jorge Mendes som har goda relationer i Manchester, enligt tidningen är medveten om Uniteds intresse.

ANNONS

Ansu Fatis kontrakt med Barcelona löper ut sommaren 2027. Han har gjort tre mål och tre assist på 19 framträdanden i La Liga den här säsongen.

Publicerad 2023-02-04 21:44

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto