Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Iraola favorit till Leeds-jobbet

Sillybloggen

Leeds United har gjort sig av med Jesse Marsch, beslutet fattades efter att laget föll mot Nottingham Forest senast i helgen.

Ägaren Andrea Radrizzani tillsammans med sportchef, Victor Orta och klubbens vd Angus Kinnear är nu på jakt efter en ersättare. Spanska AS rapporterade under gårdagen att Real Madrid Castillas huvudtränare Raul har nobbat jobbet i Leeds.

Det verkar dock vara främst i Spanien som Leeds letar efter sin nya tränare. Rayo Vallecanos Andoni Iraola,40, har nu seglat upp som favorit till jobbet, enligt transferjournalisten Fabrizio Romano.

Iraola tog över Rayo Vallecano sommaren 2020 och nu ligger Rayo femma i La Liga. Spanjoren har bakgrund som spelare i Athletic Bilbao.

I övrigt har Carlos Corberan i West Bromwich nämnts som ett alternativ, spanjoren förlängde dock i dagarna sitt kontrakt med Championship-klubben. Även Feyenoords Arne Slot har nämnts i diskussionen.

Annons

Via Twitter har Andrea Radrizzani hintat om att en lösning är nära att vara på plats.

“Vi är på gång…förhoppningsvis vit rök ikväll eller imorgon”, skrev Leeds ägare igår, tisdag.

Publicerad 2023-02-08 08:43

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto