Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Jon Dahl Tomasson aktuell för Feyenoord

Sillybloggen

Jon Dahl Tomasson ledde Malmö FF till två SM-guld och till ett gruppspel i Champions League.

Inför förra säsongen lämnade dock tränaren de himmelsblå och efter ett halvår som klubblös blev hans nya arbetsgivare Championship-klubben Blackburn, som för tillfället ligger på fjärde plats i den engelska andraligan.

Till sommaren kan dock 46-åringen lämna sin nuvarande klubb för att återvända till Feyenoord, som han skördade stora framgångar i som spelare.

Tipsbladet uppger att det inte är otänkbart att större klubbar har fått upp ögonen för nuvarande tränaren Arne Slot, som lett Feyenoord till serieledning i Eredivisie, och då kan Tomasson bli aktuell för en återkomst.

– Jag har hört att Tomasson helt säkert är med på listan som en av en av efterträdarna till Arne Slot. Han gjorde succé i Malmö. Han gjorde dem till mästare och han kan Feyenoord. Han är superprofessionell och mentalt stark, säger Voetbal International-journalisten Martijn Krabbendam enligt Tipsbladet.

Annons

Tomassons kontrakt med Blackburn Rovers sträcker sig till 2025.

Tidigare i sin tränarkarriär har dansken basat över lag som nederländska Roda och Excelsior.

Publicerad 2023-02-28 18:53

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto