Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Brittisk media: Klopp vill värva Gallagher

Sillybloggen

Naby Keïta, Alex Oxlade-Chamberlain och Arthur Melo (lån från Juventus) väntas lämna Liverpool i sommar, enligt transferjournalisten Fabrizio Romano. Dessutom går 37-årige James Milner en osäker framtid till mötes.

Meyseysideklubben står därmed inför en revolution på det centrala mittfältet i sommar, där flera nyförvärv väntas komma in. Tidigare har man bland annat kopplats ihop med Jude Bellingham (Borussia Dortmund), Matheus Nunes (Wolverhampton) och Mason Mount (Chelsea).

Nu kastas ytterligare ett namn in i leken.

Det är The Independent som rapporterar att Liverpool visar intresse för Conor Gallagher, 23. Enligt uppgifterna anser huvudtränaren Jürgen Klopp att Chelsea-mittfältaren passar perfekt in i hans lagbygge, då han har egenskaperna och energin för att spela i ett högt pressande lag.

Totalt har Conor Gallagher noterats för ett mål samt en assist på 33 matcher i Chelsea-tröjan. 23-åringen, som har kontrakt till 2025, har dock haft svårt att ta en ordinarie startplats i “The Blues”.

Annons
Publicerad 2023-04-02 13:33

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto