Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Succéspelaren kan användas som bricka i Bellingham-affär

Sillybloggen

Brahim Diaz har fått fart på sin karriär under sitt lån i AC Milan. Spanjoren, som kan välja spel för det marockanska landslaget, tillhör till vardags Real Madrid, men har endast noterats för 15 La Liga-matcher under sina två säsonger i den spanska huvudstaden.

Efter säsongen uppges Milan vilja köpa loss den kreativa mittfältaren, men nu gör spanska uppgifter gällande att Real Madrid har andra planer i åtanke.

Enligt AS kan Real Madrid inkludera Diaz i ett sommar-bud för Borussia Dortmunds Jude Bellingham, som förväntas bli en av sommarens största transfersagor.

Anledningen sägs vara den prislagg på cirka 150 miljoner euro, motsvarande 1,7 miljarder svenska kronor, som Real Madrid inte sägs vara villiga att möta. Därför kan Diaz inkluderas i en affär för att få ner priset en aning.

Sedan tidigare har det uppgetts att Liverpool har dragit sig ur ett eventuellt budkrig och således återstår Manchester City och just Real Madrid i kampen om den unge engelsmannens framtida tjänster, där Brahim Diaz alltså kan bli en nyckelkomponent.

Annons
Publicerad 2023-04-19 08:22

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto