Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Falcao flörtar med malaysisk storklubb – uppges lämna Europa

Sillybloggen

Radamel Falcao har fått allt mindre speltid av Andoni Iraola i Rayo Vallecano. Nu gör uppgifter från AS gällande att colombianen har tröttnat på sin situation i Spanien.

Enligt uppgifterna vill Falcao lämna klubben då han vill kunna hålla sig fräsch för det colombianska landslaget och den tidigare skyttekungen verkar ha gott om alternativ.

En av klubbarna som har seglat upp som favorit till att locka till sig Falcao är den malaysiska ligaledaren Johor Darul Takzim FC, anledningen är den ”Twitter-flirt” som utspelade sig mellan Falcao och klubben.

Klubben gick ut på sin officiella Twitter och skrev ”Vi ses väldigt snart” och taggade anfallaren. Falcao svarade då ”Ser fram emot att se er”. Något som har gjort att rykten om en eventuell flytt har tilltagit.

Utöver Johor Darul Takzim FC uppges även en rad mexikanska klubbar vara intresserade av att knyta till sig Falcao efter säsongen.

Annons

Falcao har under säsongen endast noterats för två mål på tre starter och sitter på ett kontrakt som går ut efter säsongen.

Publicerad 2023-04-27 18:59

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto