Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Engelsk media: Fyra spelare kan lämna Arsenal i sommar

Sillybloggen

Arsenal har gjort succé denna säsong. ”The Gunners” placerar sig i skrivande stund på första plats i Premier League, två poäng före Manchester City, som visserligen har två matcher mindre spelat, och har redan kvalificerat sig till Champions League för första gången sedan 2016-17.

Men till nästa säsong kan man komma att ruska om i truppen.

Engelska Daily Mail rapporterar under lördagen att klubben kommer att lyssna på erbjudanden på vänsterbacken Kieran Tierney och mittfältaren Granit Xhaka i sommar. Talangen Folarin Balogun, som gjort succé med 19 på lån hos Reims i Ligue 1 kan också offras för att få in kapital till nya värvningar.

Sedan tidigare står det klart att Ainsley Maitland-Niles, som har ett utgående kontrakt, lämnar klubben då kontraktet löper ut och Reiss Nelson kan gå samma öde till mötes rapporterar tidningen.

Anledningen till att flera spelare kan lämna är för att chefstränare Mikel Arteta vill få in kapital och frigöra löneutrymme så klubben kan satsa rejält inför Champions League-spelet nästa säsong.

Annons
Publicerad 2023-04-29 11:14

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto