Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Henderson kommer lämna United i sommar

Sillybloggen

Målvakten Dean Henderson, 26, är till viss del fostrad i Manchester United, men har genom åren inte fått så många chanser i den engelska storklubbens A-lag, och har i stället mestadels varit på lån. Inför den här säsongen gick han på lån till Nottingham Forest, och så här långt är han noterad för 18 framträdanden i Premier League.

Manchester United uppges i dagsläget vara nära att förlänga med förstekeepern David de Gea – och nu kommer Football Insider med nya uppgifter om att Henderson därmed kommer lämna United permanent i sommar. Målvakten sägs inte vilja vara andrafiol till de Gea, och därmed kan det till slut bli en permanent övergång.

Uppgifterna gör vidare gällande att Forest är öppet för att ta in Henderson permanent – om klubben klarar sig kvar i Premier League. Just nu är Forest på 17:e-plats i ligan efter 34 omgångar.

Henderson, som kom till Uniteds verksamhet 2011, är hittills noterad för 29 matcher med storklubbens A-lag. Han sitter på ett kontrakt som sträcker sig till sommaren 2025.

Annons
Publicerad 2023-04-29 23:40

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto