Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Livakovic aktuell för Manchester United

Sillybloggen

Manchester United rapporteras vara på väg att förlänga med klubbens förstekeeper David de Gea, samtidigt som utlånade reserven Dean Henderson uppges lämna i sommar.

Nu rapporterar den engelska tidningen Daily Mail att Manchester United följer Dinamo Zagrebs kroatiske målvakt Dominik Livakovic, 28, som en potentiell ny reserv till de Gea. Enligt tidningen hade United personal på plats i lördags i Kroatien för att titta närmare på målvakten när han spelade med Dinamo i stormötet med Hajduk Split (0-0) i den kroatiska ligan.   

Livakovic, som har kontrakt till sommaren 2024, uppges vara värd runt tio miljoner pund, omkring 129 miljoner svenska kronor. Han kom till Dinamo under 2015, och har totalt sett gjort 280 matcher med den kroatiska storklubben. Vidare har han även 43 A-landskamper med Kroatien på cv:t, samtidigt som han vaktade nationens mål i landslagets samtliga sju matcher i Qatar-VM.

Annons
Publicerad 2023-05-03 06:45

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto