Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Förnyat Bundesliga-intresse kring Xhaka

Sillybloggen

Granit Xhaka är inne på sin sjunde säsong i Arsenal och har under året återtagit en given plats i Mikel Artetas lagbygge. Men nu gör uppgifter gällande att ett klubbyte kan närma sig för schweizaren.

Enligt The Mirror ska Bayer Leverkusen ha förnyat sitt intresse för mittfältaren. Leverkusen-tränaren, Xabi Alonso, ska enligt uppgifterna vara intresserad av mittfältaren på nytt efter att ha visat intresse under sommaren 2022.

Spekulationerna har satt fart efter att det har ryktats om att Arsenal är ute efter en stor värvning på det centrala mittfältet.

Bland namnen som diskuteras finns bland annat Declan Rice och Moises Caicedo. Eventuella värvningar som alltså hade gjort att Xhaka hade kunnat tappa sin givna startplats.

Xhaka sitter på ett avtal som går ut sommaren 2024, med ytterligare ett optionsår. Men en eventuell övergångssumma kan, enligt The Mirror, landa på under 20 miljoner pund, motsvarande 256 miljoner kronor, med tanke på att schweizaren har hunnit bli över 30 år gammal.

Annons
Publicerad 2023-05-09 07:13

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto