Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Romano: Xhaka lämnar Arsenal i sommar

Sillybloggen

Granit Xhaka, 30, ser ut att ha gjort sitt i Arsenal i och med årets säsong. Enligt Fabrizio Romano så är Arsenal-kuggen inte i några förhandlingar med klubben om något nytt kontrakt och man ser ut att gå skilda vägar i sommar.

Istället ser schweizaren ut att återvända till den tyska fotbollen och Bundesliga. Enligt uppgifterna är han i långt gångna förhandlingar med Bayer Leverkusen. Det personliga avtalet ska vara så gott som klart och han väntas skriva på ett fyraårskontrakt med Leverkusen.

Enligt Romano diskuteras en affär mellan klubbarna och prislappen ser ut att landa på 15 miljoner euro, motsvarande 170 miljoner kronor för Xhaka vars kontrakt går ut sommaren 2024.

Schweizaren har haft en turbulent tid i Arsenal där han gått från att vara lagkapten till att bli av med bindeln, men i år har han fått ordning på saker och ting.

Annons

Han har i år stått för fem mål och sju siffror och varit given i det Arsenal som pushat för titeln mot Manchester City. Han har totalt stått för 295 matcher i klubben. Från Mönchengladbach anslöt han till “Gunners” sommaren 2016.

Xhaka har tidigare representerat Basel och Borussia Mönchengladbach i sin karriär

Publicerad 2023-05-16 17:51

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto