Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Johansson lämnar Legia Warszawa

Sillybloggen

Mattias Johansson, 31, har under en längre tid uppgetts vara på väg bort från Legia Warszawa då den landslagsmeriterade högerbacken sitter på ett utgående avtal.

Nu ska det definitiva beslutet vara taget.

Enligt polska Gol24 kommer svensken att lämna klubben efter säsongen och enligt uppgifterna har han redan gjort sin sista match för klubben, eftersom han är uppsatt på skadelistan.

Legia Warszawa har en ligamatch kvar att spela och den äger rum på lördag.

Aftonbladet har tidigare uppgett att Johansson är aktuell för en återkomst till Sverige, där han tidigare representerat Kalmar FF. Tidningen uppgav i vintras att han diskuterats internt i AIK och att 31-åringens namn funnits med på en lista över tänkbara nyförvärv 2023. Vidare uppgav tidningen att det troligtvis skulle handla om en sommartransfer med tanke på det utgående kontraktet.

Annons

Johansson har haft vissa skadebekymmer under sin tid i Legia Warszawa och den här säsongen står han noterad för ett mål på 14 tävlingsframträdanden.

Tidigare i sin karriär har Johansson representerat AZ Alkmaar, Panathinaikos och Genclerbirligi.

Publicerad 2023-05-25 16:57

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto