Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Jansson nära Omonia Nicosia

Sillybloggen

Jesper Jansson har sagt upp sig från sin tjänst som sportchef i Hammarby och var tänkt att göra sin sista arbetsdag den 31 augusti. Under torsdagskvällen rapporterade dock Aftonbladet att 52-åringen är på väg att lämna klubben i förtid då tidigare chefsscouten Mikael Hjelmberg väntas ta över som ny tillförordnad sportchef från och med i morgon, fredag.

I samma veva kommer nu uppgifter som gör gällande att Jansson är nära ett utlandsjobb.

Expressen hävdar nämligen att cypriotiska Omonia Nicosia vill hämta in Jesper Jansson som klubbens nya sportchef. Parterna ska vara “nära” att komma överens och faller de sista detaljerna på plats kan svensken presenteras inom de närmaste veckorna, uppger tidningen.

Redan i vintras skrev Fotbollskanalen att Omonia Nicosia visade intresse för Jansson. Den gången blev det inget mellan parterna, i stället skrev 52-åringen på en tillsvidareanställning med Hammarby.

Utöver åren i grönvitt har Jesper Jansson tidigare även varit sportchef i Helsingborgs IF och scoutingansvarig i FC Köpenhamn.

Annons
Publicerad 2023-06-08 21:21

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto