Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Officiellt: Nordsjælland köper loss Eriksson

Sillybloggen

Tidigare Mjällby AIF-keepern Carljohan Eriksson, 28, gick i vintras på lån från Dundee United till Nordsjælland över resten av säsongen, och kom under våren till spel i en match i Danmark.

Nu meddelar Nordsjælland att Eriksson köps loss, och ansluter på permanent basis med ett kontrakt som sträcker sig över tre år.

– Jag är verkligen glad och stolt över att få fortsätta vara en del av FC Nordsjælland. Både laget och resten av klubben har tagit emot mig med öppna armar, och jag har känt mig hemma från dag ett. Klubbens värderingar stämmer överens med mina egna och jag känner att det är precis där jag behöver vara vid den här tidpunkten i min karriär, säger Eriksson på den danska toppklubbens hemsida och fortsätter:

– Jag känner att jag har mycket att ge, men också saker att lära, och jag kan fortsätta med båda delarna i FCN. Jag ser väldigt mycket fram emot att komma igång med den nya säsongen, och det kommer säkert att bli en spännande utmaning.

Annons

Eriksson lämnade Mjällby AIF inför 2022.

Publicerad 2023-06-10 15:48

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto