Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

5:40
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Saudiskt intresse för Hudson-Odoi

Sillybloggen

N’Golo Kanté blev natten till onsdagen presenterad av den saudiarabiska klubben Al-Ittihad, och framöver rapporteras fler Chelsea-stjärnor följa efter till Mellanöstern inför nästa säsong. Målvakten Edouard Mendy uppges vara på väg till Al-Ahli, mittbacken Kalidou Koulibaly till Al-Hilal, och offensive mittfältaren Hakim Ziyech till Al-Nassr.

Nu rapporterar transfer-journalisten Fabrizio Romano att engelsmannen Callum Hudson-Odoi, 22, också har intresse från två saudiska klubbar. Enligt journalisten är det dock oklart om spelaren kan tänka sig att flytta till Saudiarabien.

Hudson-Odoi är fostrad i Chelsea, då han kom till klubben vid åtta års ålder, och har genom åren fått varierat med speltid. Förra säsongen var han på lån hos Bayer Leverkusen, och stod för ett mål och en assist på 21 framträdanden.

Engelsmannen har i grunden kontrakt med Chelsea till sommaren 2024, och har totalt sett gjort 16 mål och 22 assist på 126 matcher med storklubben.

Annons
Publicerad 2023-06-21 16:13

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto