Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

The Athletic: Manchester United i kontakt med Rabiot

Sillybloggen

Manchester United var på väg att värva Adrien Rabiot förra sommaren, men efter att spelarens representanter ställt för höga lönekrav sprack affären i sista stund.

Nu är situationen annorlunda. Ett år har gått och fransmannen sitter på ett utgående kontrakt med Juventus vilket betyder att han är fri att ansluta till en ny klubb som bosman. Turinklubben vill behålla 28-åringen som dock inte har velat skriva på någon förlängning hittills.

Och nu kommer uppgifter som gör gällande att fjolårets sommaraffär kan återupplivas igen.

På söndagskvällen uppger nämligen The Athletic att Manchester United återigen har tagit kontakt med Rabiots representanter för att utforska möjligheten för en potentiell övergång. Det återstår att se ifall parterna lyckas enas om villkoren för ett kontrakt den här gången.

Annons

Juventus-mittfältaren har tidigare varit tydlig med att han drömmer om att spela i Premier League.

– Jag har alltid sagt att jag skulle vilja spela i England i min karriär. Jag har fortfarande den viljan. Jag skulle vilja utvecklas i Premier League, har Rabiot sagt.

Manchester United har nyligen fått tre bud på Mason Mount nobbade. Enligt samstämmiga uppgifter är storklubben i kontakt med Moises Caicedo gällande en potentiell övergång i stället. Det är oklart hur jakten på nämnd duo påverkar en eventuell Rabiot-affär då huvudtränare Erik ten Hag påstås vilja värva två nya mittfältare i sommar.

Totalt har Adrien Rabiot noterats 17 mål samt tolv assist på 177 matcher i Juventus-tröjan sedan han anslöt från PSG 2019. På meritlistan finns dessutom 36 landskamper för Frankrike.

Publicerad 2023-06-25 23:24

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto