Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Sky: Rabiot detaljer från Juventus-förlängning

Sillybloggen

I dagarna rapporterade The Athletic att Manchester United är i kontakt med Adrien Rabiot om en potentiell övergång.

Den 28-årige fransmannen har som bekant ett utgående kontrakt med Juventus och kan därmed skriva på för en ny klubb som bosman i sommar. För ett gäng veckor sedan erbjöd Turinklubben Rabiot ett nytt kontrakt, men mittfältaren har dragit ut på beslutet då han uppgetts lockas av en flytt till Premier League.

Men nu ser en vändning ut att ha skett.

På måndagskvällen rapporterar flera italienska medier, bland annat Calciomercato och Sky Sport Italia, att Rabiot bara är detaljer från att komma överens med Juventus om ett nytt kontrakt. Enligt uppgifterna rör det sig om ett ettårsavtal med samma lön som han har nu – vilken är betydligt mindre än vad Manchester United hade varit redo att erbjuda honom.

Annons

Medierna skriver att Rabiot känner starkt för Juventus-tränaren Max Allegri, och enligt rapporterna ser mittfältaren mer stabilitet i Turin än i Manchester United för tillfället.

Totalt har Adrien Rabiot noterats för 17 mål samt tolv assist på 177 matcher i Juventus-tröjan sedan han värvades från PSG 2019. På meritlistan finns 36 landskamper för Frankrike.

Publicerad 2023-06-26 23:38

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto