Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Telegraph: Spurs budar på Maddison

Sillybloggen

James Maddison har ryktats bort från Leicester efter att klubben ramlat ner i Championship. Nu kommer uppgifter som gör gällande att Tottenham kommer att göra ett konkret försök att värva 26-åringen.

The Telegraph hävdar att Spurs står redo att lägga ett första bud på 40 miljoner pund, motsvarande ungefär 546 miljoner svenska kronor, på Maddison. Enligt tidningen kräver Leicester dock upp emot 60 miljoner pund (knappt 820 miljoner kronor) för att släppa sin stjärnmittfältare.

Tottenham är dock hoppfullt om att klubbarna ska komma överens om en kompromiss, med både bonusar och framtida delbetalningar inkluderade i affären. The Telegraph menar att Spurs kommer att försöka slutföra en värvning av Maddison så fort som möjligt.

Totalt har James Maddison gjort 55 mål samt 41 assist på 203 matcher i Leicester-tröjan sedan han värvades från Norwich 2018. På meritlistan finns dessutom tre landskamper för England.

Annons
Publicerad 2023-06-26 20:13

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto