Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Leicester köper loss Coady

Sillybloggen

Conor Coady var utlånad till Everton förra säsongen men tillhör Wolverhampton egentligen. Men nu kommer uppgifter som gör gällande att mittbacken är på väg bort från Molineux Ground, trots att han har två år kvar på sitt kontrakt.

Transferjournalisten Fabrizio Romano hävdar att Wolverhampton är överens med Leicester om en övergång för 30-åringen. Enligt uppgifterna betalar den nyblivna Championship-klubben 7,5 miljoner pund (motsvarande ungefär 102 miljoner svenska kronor) plus ytterligare en miljon pund (knappt 14 miljoner kronor) i bonusar för att knyta till sig engelsmannen.

Romano hävdar att Coady kommer genomgå den obligatoriska läkarundersökningen på torsdagen för att sedan, vid lyckat utfall, slutföra övergången.

Totalt blev det 317 matcher i Wolves-tröjan för Conor Coady, som tidigare i karriären även representerat Liverpool (på akademinivå), Sheffield United och Huddersfield.

Annons
Publicerad 2023-06-28 19:12

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto