Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

6:15
Nästa

Avbryt
Försök igen

Romano: Affären klar - Dortmund köper Nmecha

Sillybloggen

Borussia Dortmund har sålt Jude Bellingham till Real Madrid för över en miljard kronor. Senaste tiden har den tyska storklubben varit på jakt efter en ersättare på det centrala mittfältet, och nu kommer uppgifter som gör gällande att man har hittat sitt namn.

På måndagsförmiddagen uppger transferjournalisten Fabrizio Romano att Dortmund är överens med Wolfsburg om Felix Nmecha, 22. Enligt uppgifterna är parterna överens om en övergångssumma på 30 miljoner euro, motsvarande ungefär 353 miljoner svenska kronor, inklusive bonusar för mittfältaren.

Romano hävdar vidare att Nmecha har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig till sommaren 2028. Tysken har jagats av Newcastle men som bekant påstås den engelska klubben ha gjort klart med Sandro Tonali från Milan.

Totalt blev det tre mål samt sju assist på 50 matcher för Felix Nmecha i Wolfsburg-tröjan, sedan han anslöt från Manchester Citys U23-lag sommaren 2021. På meritlistan finns en landskamper för Tyskland.

Annons
Publicerad 2023-07-03 08:59

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto