Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Man United nära att värva Suzuki

Sillybloggen

Manchester United uppges vara på väg att slutföra en ny värvning.

Enligt den japanska tidningen Sponichi är United nära att knyta till sig den japanske målvakten Zion Suzuki, 20, från den japanska klubben Urawa Red Diamonds. United uppges följt keepern sedan 2017, och sägs lagt ett bud på fem miljoner pund, motsvarande 70 miljoner svenska kronor. Om affären går igenom för motsvarande 70 miljoner kronor blir det den dyraste övergången i den japanska högstaligans historia.

Suzuki är fostrad i Urawa Red Diamonds och har gjort 28 A-lagsmatcher med klubben. Han har vidare även gjort en A-landskamp med Japan.

Manchester United rapporteras sedan tidigare vara ute efter att möblera om i klubbens målvaktsstall, då förstekeepern David de Geas avtal har gått ut. Samtidigt kan spanjoren fortsatt bli kvar i klubben, då United meddelat att det pågår förhandlingar. Dessutom uppges United jobba på att värva Inters förstemålvakt Andre Onana i sommar.

Annons
Publicerad 2023-07-07 07:22

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto