Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Rømer på väg att lämna Elfsborg

Sillybloggen

Det händer en hel del kring IF Elfsborg. Nyligen lämnade Jacob Ondrejka för belgiska Royal Antwerp och under torsdagen Jack Cooper Love för Halmstads BK på lån.

Parallellt har Elfsborg hämtat in Camil Jebara från Landskrona Bois och Jalal Abdulai, Inter Allies FC. Nu kan Elfsborg tappa innermittfältaren André Rømer.

Borås Tidning uppger att 29-åringen har uttryckt ett önskemål om att flytta tillbaka till Danmark. Privata skäl påstås vara orsaken bakom. Boråsklubben sägs försökt övertala mittfältaren att stanna med anledning av den pågående toppstriden i allsvenskan, däremot utan framgång.

Flera danska klubbar är i kontakt med Elfsborg, hävdar BT, och enligt den danska tidningen Ekstra Bladet förs samtal med den danska storklubben Midtjylland, som Rømer till viss del är fostrad i och tillhörde fram till 2018, då han lämnade för Odense. En försäljning kan möjligen ske när en ersättare är klar.

Annons

Norska TV2 menar att den allsvenska klubben har lagt ett bud på Branns kapten Sivert Heltne Nilsen för en comeback i klubben.

– Övergångsfönstret är öppet och under ett sånt kan allt hända. André är elfsborgare och det är vi väldigt glada över. Han presterar på en väldigt hög nivå precis som vi vill, säger Elfsborgs klubbchef Stefan Andreasson till BT.

På frågan om Sivert Heltne Nilsen:

– Vi är i en tid på året då det ryktas mycket. Jag pratar gärna om våra spelare, och en sådan är André Rømer som vi är väldigt nöjda med.

Rømer anslöt till Elfsborg 2021 och har sedan dess gjort fyra mål och lika många assist på 81 matcher.

Publicerad 2023-07-07 10:08

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto