Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Man United och Newcastle utforskar Disasi-affär

Sillybloggen

Både Manchester United och Newcastle var med i jakten på Kim Min-Jae, men samstämmiga rapporter gör gällande att Napolis succéback har valt en övergång till Bayern München.

Nu kommer i stället nya uppgifter som pekar på att Premier League-duon har vänt blickarna mot Ligue 1.

Transferspecialisten Fabrizio Romano uppger på söndagskvällen att både Manchester United och Newcastle utforskar möjligheten att värva mittback Axel Disasi, 25. Enligt uppgifterna är båda klubbarna i kontakt med spelarens representanter men inga samtal om en övergångssumma har inletts med AS Monaco i nuläget.

Det återstår att se ifall någon av Premier League-klubbarna väljer att göra ett värvningsförsök av fransmannen senare i transferfönstret. För Manchester Uniteds del hänger en eventuell affär troligtvis på huruvida man lyckas sälja lagkapten Harry Maguire eller inte.

Annons

Totalt har Axel Disasi noterats för 129 matcher i Monaco-tröjan, sedan han värvades från Reims sommaren 2020. På meritlistan finns dessutom fyra landskamper för Frankrike.

Kontaktat med Monaco sträcker sig till juni 2025.

Publicerad 2023-07-09 20:54

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto