Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Rodrigo klar för Al-Rayyan

Sillybloggen

Rodrigo Moreno har gjort 28 mål på 97 matcher för Leeds, som degraderades från Premier League i fjol, sedan han köptes loss från Valencia sommaren 2020. Nu kommer uppgifter som gör gällande att spanjoren inte följer med laget ner i Championship.

Transferspecialisten Fabrizio Romano hävdar att Rodrigo är klar för qatariska Al-Rayyan. Enligt uppgifterna kommer den 32-årige forwarden att genomgå den obligatoriska läkarundersökningen under onsdagen för att sedan slutföra övergången, men alla parter är överens om alla detaljer och därmed väntas affären bli av.

Enligt tidigare uppgifter har en utköpsklausul på tre miljoner pund (motsvarande ungefär 41 miljoner svenska kronor) i Rodrigos kontrakt börjat gälla efter att Leeds åkt ur Championship, en klausul som Al-Rayyan har aktiverat. En hyfsad liten summa i jämförelse med de 27 miljoner pund (372 miljoner kronor) som Leeds betalade för spanjoren för tre år sedan.

Annons

Även The Athletic har uppgifter på att övergången är helt klar.

Al-Rayyan slutade på nionde plats i qatariska högstaligan i fjol.

Publicerad 2023-07-12 10:47

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto