Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

4:22
Nästa

Avbryt
Försök igen

The Athletic: Saudisk klubb lägger bud på Fabinho

Sillybloggen

Fabinho, 29, har varit en nyckelspelare i Liverpool sedan han värvades från Monaco 2018. Men nu kommer uppgifter som gör gällande att mittfältskuggen kan komma att lämna Anfield inför nästa säsong.

Nu rapporterar The Athletic att saudiska Al-Ittihad kommer att lägga ett bud värt 40 miljoner pund, motsvarande ungefär 540 miljoner svenska kronor. Samtliga parter väntas ta ett beslut om framtidne snabbt.

The Athletic uppger att Liverpool huvudsakliga tvekan till att acceptera ett eventuellt bud är att klubben i sådana fall skulle släppa sin startspelare på det defensiva mittfältare, och stå utan en ersättare. Enligt samma uppgifter utvärderar den sportsliga ledningen dock möjligheten att värva en ersättare och Southampton-mittfältaren Romeo Lavia, 19, är ett av flera namn som undersöks.

Al-Ittihad har tidigare värvar Karim Benzema (Real Madrid), N’Golo Kanté (Chelsea) och Jota (Celtic)

Annons

Totalt har Fabinho noterats för 219 matcher i Liverpool-tröjan. Han har för tillfället tre år kvar på sitt kontrakt, som sträcker sig till 2026.

Publicerad 2023-07-13 11:50

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto