Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

3:50
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Tottenham visar intresse för Colwill

Sillybloggen

Chelsea-mittbacken Levi Colwill, 20, var förra säsongen på lån hos Brighton & Hove Albion, och fick gott om speltid i Premier League. Nu är 20-åringen tillbaka i Chelsea igen, då han har avtal med London-klubben till sommaren 2025, men samtidigt är hans framtid oviss med tanke på den rådande konkurrenssituationen om mittbacksplatserna i storklubben.

Tidigare i sommar rapporterade Sky Sports att Brighton fått ett bud på motsvarande 406 miljoner svenska kronor på Colwill nobbat, och senare uppgav transfer-journalisten Fabrizio Romano att den engelska klubben förbereder ett nytt bud på runt 542 miljoner kronor.

Nu uppger i sin tur den engelska tidningen Evening Standard att Tottenham gett sig in i jakten efter Colwill och visar intresse för en värvning av försvararen.

Enligt tidningen har Chelsea samtidigt erbjudit 20-åringen ett nytt kontrakt, men det är fortfarande i påskrivet, då spelaren sägs vilja vara säker på att få speltid framöver.

Annons

Tidigare har det också publicerats uppgifter om att Arsenal, Liverpool och Manchester City visat intresse för engelsmannen, som är fostrad i Chelsea. Colwill har ännu inte fått debutera för Chelseas A-lag, utan i stället spelat med U-lag, samt med Brighton och Huddersfield på lån.

Publicerad 2023-07-13 17:53

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto