Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

1:43
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Newcastle förbereder miljardbud på Kvaratschelia

Sillybloggen

Newcastle ska spela Champions League-fotboll nästa säsong och håller på att vässa truppen.

Hittills har klubben bland annat värvat Sandro Tonali från Milan för 830 miljoner kronor. Nu kommer uppgifter som gör gällande att “The Magpies” rustar för ytterligare en storvärvning.

Calciomercato hävdar att Newcastle är intresserat av att värva Chvitja Kvaratschelia, 22. Enligt uppgifterna är Premier League-klubben redo att erbjuda 90 miljoner euro, motsvarande ungefär en miljard kronor, för Napolis stjärnytter.

Kvaratschelia fick sitt stora genombrott förra säsongen då han gjorde 14 mål samt 17 assist på 43 matcher i Napoli-tröjan. Hans nuvarande kontrakt sträcker sig till sommaren 2027.

Annons

I dagarna uttalade sig Newcastle-tränaren Eddie Howe om truppbygget och pratade då öppet om att nyförvärv behövs.

– Med säsongen som vi har framför oss kräver det att vårt lag är tillräckligt rustat för att klara av utmaningarna vi kommer att ställas inför. Jag är oerhört nöjd med spelarna vi har tagit in men jag är också medveten om att vi måste värva fler, säger Howe till Sky Sports.

– Spelare är dyra nuförtiden. Vi arbetar inom Financial Fair Play-regelverket, vilket gör det väldigt svårt för oss. Vi kommer behöva vara kreativa, men vi testar alla vägar vi kan för att göra klubben starkare.

Publicerad 2023-07-16 09:04

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto