Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

1:06
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Trelleborg intresserat av Hedvig Lindahl

Sillybloggen

Hedvig Lindahls tid i Djurgården är förbi och den tidigare landslagsmålvakten står i nuläget utan klubb. Men det kan snart förändras.

Enligt uppgifter från Trelleborgs Allehanda är elitettan-laget Trelleborgs FF intresserat av att stärka upp målvaktspositionen med ett meriterat nyförvärv. Detta efter att lagets förstamålvakt, Jennifer Wandt, lämnat klubben under sommaren.

Men en eventuell värvning av Lindahl, boendes i Stockholm, ser inte ut att bli enkel för skåningarna.

– Det är klart jag har ställt en fråga till agenten. That’s it. Jag fick till svar: ”Intresseanmälan mottagen”, sen inget mer. Det är på den nivån, och det är två veckor sedan. Jag menar hon bor i Stockholm och har barn och allting. Men man vet ju aldrig. Om vi hittat en vettig lösning och fått ner henne här tre månader på något sätt. Jag bara drog iväg det, säger Johan Bauer, sportchef i klubben till Trelleborgs Allehanda.

Annons

I truppen finns redan två målvakter, men det är inte uteslutet att leta efter ytterligare ett alternativ på marknaden.

– Om vi får sjukdom eller skada så kan vi stå där efter fönstret stängt med en keeper de sista åtta matcherna. Man vill gärna ha tre målvakter för att säkerställa det. Det är utifrån den aspekten vi tittar, konstaterar Bauer.

Under landslagskarriären blev det 181 landskamper för Lindahl, som dock lämnades utanför den svenska VM-truppen. Ett besked som efterföljdes av att Lindahl valde att avsluta landslagskarriären.

Publicerad 2023-07-19 14:39

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto