Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

6:42
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Ternana och Reggiana in i jakten på Marcus Rohdén

Sillybloggen

I förra veckan uppgav Tuttomercattoweb att Serie B-klubbarna Bari och Cremonese är intresserade av den kontraktslöse svensken Marcus Rohdén.

Nu uppger Tuttomercattoweb att intresset har vidgats, även Ternana och Reggiana från Serie B ska vara ute efter 32-åringen.

Med tanke på ryktesfloran ter sig en återkomst till Elfsborg osannolik. Boråsklubben, som toppar allsvenska, har tidigare aviserat sitt intresse för den svenske landslagsmittfältaren.

– Det är som jag har sagt i flera år, att en hemvändare av Rohdéns nivå och kvalitet önskar vi kommer hem till Elfsborg den dagen han vill hem. Men jag kan inte jaga honom varje vecka, även om jag kanske gör det ändå. Vi vet var i har varandra och blir det Elfsborg är det fantastiskt, och om det inte blir det gratulerar vi honom till ytterligare tid utomlands. Då får det bli en annan gång, sa klubbchefen Stefan Andreasson till Fotbollskanalen för någon vecka sedan.

Annons
Publicerad 2023-07-21 08:24

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto