Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

2:15
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Klockan tickar för Tottenhams Lenglet-affär

Sillybloggen

Under fjolårssäsongen var Clement Lenglet utlånad från Barcelona till Tottenham. Efter säsongsavslutningen har det rapporterats om att London-klubben vill göra fransmannen till en permanent Tottenham-spelare.

Men då måste man betala 15 miljoner euro, motsvarande 173 miljoner kronor, till Barcelona. Något som ännu inte har blivit till verklighet.

Nu gör uppgifter från spanska Mundo Deportivo gällande att Barcelona börjar bli otåliga, eftersom Tottenham ännu inte har mött den prislappen som är satt.

Enligt uppgifterna kan detta leda till att Barcelona i stället erbjuder mittbacken till andra klubbar, som är redo att betala en högre summa än engelsmännen.

Anledningen till otåligheten är att Lenglet är en av spelarna som Barcelona vill sälja för att få in mer pengar, samt skapa ett större löneutrymme, för att på så sätt kunna möjliggöra sommarvärvningar inför den kommande säsongen.

Annons
Publicerad 2023-07-22 10:55

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto