Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Daily Mail: Man United jagar Bayindir

Sillybloggen

David de Gea har lämnat, Dean Henderson är nära att bli såld till Nottingham Forest och Tom Heaton kopplas ihop med en flytt till Luton Town. Ja, det väntas bli stor rörelse på målvaktspositionen i Manchester United den här sommaren.

Nu kommer uppgifter som gör gällande att storklubben har identifierat en potentiell ny keeper som ska kunna ge nyförvärvet André Onana konkurrens om platsen mellan stolparna.

Daily Mail uppger att Manchester United är intresserat av att värva Altay Bayindir, 25. Fenerbache-målvakten väntas lämna Istanbulklubben i sommar och har kopplats ihop med Ajax samt Dinamo Zagreb senaste tiden.

Samma tidning skriver att Manchester United dock är hoppfullt om att kunna övertyga Bayindir om en flytt till Old Trafford i stället, även om det skulle innebära mindre spelet. En övergångssumma på fem miljoner pund (ungefär 67 miljoner svenska kronor) spås kunna räcka för att säkra en affär.

Annons

Altay Bayindirs kontrakt med Fenerbache, som han har gjort 141 matcher för, sträcker sig till juni 2027. På meritlistan finns fem landskamper för Turkiet.

Publicerad 2023-07-25 07:56

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto