Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

4:51
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: West Ham har lagt bud på Gallagher

Sillybloggen

Conor Gallagher är oönskad i Chelsea och allt pekar på att mittfältaren säljs i sommar. Nu kommer uppgifter som gör gällande att en Premier League-konkurrent gör ett konkret försök till att värva 23-åringen.

Transferexperten Fabrizio Romano hävdar att West Ham under natten till tisdagen har lagt ett bud värt 40 miljoner pund, motsvarande ungefär 534 miljoner svenska kronor, plus bonusar på Gallagher. Diskussioner mellan klubbarna väntas äga rum närmaste tiden, enligt uppgifterna.

West Ham sålde nyligen Declan Rice till Arsenal för 105 miljoner pund (cirka 1,4 miljarder kronor) och är nu på jakt efter ersättare på det centrala mittfältet, där alltså Gallagher har pekats ut som det bästa alternativt. Tidigare har engelsmannen även kopplats ihop med Tottenham, Newcastle, Liverpool och Borussia Dortmund bland annat.

Annons

På tisdagsförmiddagen uppgav Fabrizio Romano att Chelsea redan – bara timmar senare – har nobbat budet på Gallagher. Anledningen? Londonklubben kräver minst 50 miljoner pund (drygt 665 miljoner kronor) för att släppa sin akademiprodukt.

Totalt har det blivit tre mål samt en assist på 45 matcher i Chelsea-tröjan för Conor Gallagher, som spelat i klubben sedan 2008, sedan debuten i a-laget. Hans nuvarande kontrakt sträcker sig till juni 2025.

Publicerad 2023-07-25 07:19

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto